De 5 talen van de liefde - manneneditie, door Gary Chapman

 

Ben je gelukkig? Alleen wanneer je vrouw dat is.

Je kent ze wel, de kenmerken van een gelukkig huwelijk: ze glimlacht wanneer ze je ziet, je verheugt je erop haar weer te zien, je hebt een goed seksleven, je respecteert en vertrouwt elkaar. Maar geldt dat ook voor jouw huwelijk? Het is mogelijk. je hoeft alleen maar de juiste taal te spreken.

Je vrouw heeft haar eigen, unieke manier van liefde tonen en liefde ervaren. Net als jij. De sleutel waarmee jullie elkaar gelukkig kunnen maken, ligt in jullie liefdestalen.

Gary Chapman legt het allemaal uit in deze manneneditie van zijn internationale bestseller. Ontdek precies welke woorden en daden het meest voor je vrouw betekenen en wat ze het liefst van je wil. Ze zal ook jouw liefdestaal leren. (Denk niet meteen dat dat aanraken is, maar lees het boek - het zal je verrassen.) Vind allebei het geluk en de voldoening van werkelijk en diep geliefd zijn.

Gary Chapman is de auteur van onder meer De 5 talen van de liefde, 365x liefdestalen en 12 dingen die je moet weten voor je gaat trouwen. Gary is directeur van Marriage and Family Life Consultants en geeft over de hele wereld seminars.
 

Klik hier voor een fragment uit dit boek.

De 5 talen van de liefde - manneneditie (The 5 Love Languages, Men's Edition), door Gary Chapman, Uitgeverij Medema, 2014, ISBN 978-90-6353-685-5