Waar vertrouwen heerst, door Janette Oke


 
ZE HOUDT VAN HAAR VRIENDEN EN LEERLINGEN IN HET WESTEN, MAAR FAMILIEVERPLICHTINGEN HEBBEN HAAR NAAR HUIS GEROEPEN. WAAR HOORT ZE WERKELIJK THUIS?
 
 
Na een jaar lesgeven in het Canadese westen keert Beth Thatcher terug naar haar familie. Ze is nauwelijks thuis, of haar moeder kondigt een gezinsvakantie aan: een luxueuze cruise langs de kust van Canada en de Verenigde Staten. In de hoop de relatie met haar moeder en zussen te verstevigen, gaat Beth met hen mee, maar ze merkt al snel dat alles veranderd is. De hechte banden van vroeger zijn moeilijker te herstellen dan ze had verwacht.


Er is één ding waar ze bijzonder naar uitkijkt: brieven en telefoontjes van Jarrick, de Mountie die haar hart gestolen heeft. De afstand tussen hen is bijna ondraaglijk. Kan ze haar hart eigenlijk wel aan Jarrick geven, als dit betekent dat ze haar familie opnieuw - en misschien voor altijd - vaarwel moet zeggen? En wil ze nog wel in het ruige westen leven, nadat de cruise haar ogen heeft geopend voor bijzondere mensen en onvoorstelbare plaatsen?

Dan wordt Beths geloof danig op de proef gesteld. Iemand in haar familie heeft de verkeerde persoon vertrouwd en plotseling staat alles wat Beth wist en liefhad op zijn kop. Zal Beth ontdekken waar haar hart werkelijk ligt, nu ze moet kiezen tussen haar familie en haar dromen?

 
Klik hier voor een fragment uit dit boek.
 
Waar vertrouwen heerst (Where Trust Lies), door Janette Oke, Uitgeverij Het zoeklicht, 2015, ISBN 978-90-64512-23-0